Het 'sopraantje' van het EVE 1993

Gebrek aan financiŽn

En dan natuurlijk nog ons -door MichaŽl achter gelaten- sopraantje. Haar muiltje verloren (1988), de prins ontmoet (1989), samen weggespurt (1990), samenwoningscontract (1991) en in 1992 had zij haar blik geheel op de toekomst gericht en dacht zij in termen van CD's en Radio-en TV-opnamen.

Maar helaas bleek in 1993 de financiŽle draagkracht van haar prins niet toereikend voor de realisatie van haar dromen en is van haar droomkasteel nog slechts het fundament gelegd. Maar op een goed fundament kun je verder bouwen en al zal het niet in een sprookjesachtig tempo gaan toch is er nog de hoop dat ons sopraantje in de toekomst de hoogste treden van haar Centraal Muziek Paleis kan betreden. Laten wij afwachten wat 1994 haar brengt.
Misschien kan de gebochelde wijze die eind 1992 al in de richting van kasteel Eckartdal kwam geslopen, maar in 1993 de poort nog niet bereikte, deze in 1994 wel binnentreden en wie weet heeft hij wel toegang tot de nodige florijnen. Laten we samen naar hem uitkijken zodat ons sopraantje zich niet als werkster hoeft te verhuren.