Het 'sopraantje' van het EVE 1992

Blik op de toekomst

Daar komt zij weer - ons sopraantje. Haar muiltje verloren (1988), de prins ontmoet (1989), samen weggespurt (1990) en in 1991 toe aan een samenwoningscontract - een turbulente historie. Het jaar 1992 heeft dan ook in het teken van de consolidatie gestaan en wel op diverse manieren.

Van de meeste EVE-leden kan nu gezegd worden dat zij waarschijnlijk de Eindhovense regio niet zo gauw zullen verlaten. Zelfs Ruud Huijbregts ligt aan de ketting. Verder lijkt de (goede) naam van het EVE meer en meer bekendheid te krijgen.
De aandacht van het sopraantje is nu dan ook op de toekomst gericht. Zal zij uitgroeien tot de talk of the town met jaarlijkse evenementen, CDs, radio- en TV-opnamen? Of bezwijken onder de vele kwalitatieve, financiŽle en organisatorische bedreigingen?
Schrijver dezes kan het niet vertellen en zal het naar alle waarschijnlijkheid ook niet meemaken. Wellicht wel de oude, gebochelde wijze, die in de verte naar kasteel Eckartdal komt geslopen. Benieuwd of de volgende secretaris hem binnenlaat.