Het 'sopraantje' van het EVE 1991

Het samenwoningscontract

Sinds 1988 figureert op deze plaats in het jaarverslag een jong en onschuldig sopraantje. Zij verloor in 1988 haar muiltje op de trappen van kasteel Eckartdal en kreeg in 1989 kennis aan een prins. Deze bink wist in 1990 een muiltje van de goede maat aan haar voetje te schuiven, sleurde haar zijn paard op en galoppeerde het bos in. Einde 1990 was het paar moe maar voldaan.
Al snel in 1991 realiseerde het sopraantje zich echter dat zij tch een beetje moest oppassen. Goed, het was een lekkere boy, die prins en waarom niet trouwen k. Maar liep hij niet wat erg snel van stapel? En was hij wel echt van gegoede familie? Of wilde hij haar enkel en alleen voor het baren van de kinderen en het schillen van de spruitjes ? Dat nooit - zij wilde 50% van de aandelen in deze joint venture !
Z is het gegaan, in 1991. Het sopraantje stelde zich flink op, er kwam zelfs een samenwoningscontract. De prins schrok er eerst van, maar draaide later bij. Na verloop van tijd begon hij er zelfs schik in te krijgen, want: de liefde is mooi, maar zij moet wel van twee kanten komen.